Interieur

Ongekende mogelijkheden in de binnenreclame

Een ontwerper in sign heeft met de huidige technieken en materialen ongekende mogelijkheden voor binnenreclame. Was het van oorsprong een logo aan de muur, neonreclame of een mooie bewegwijzering. Tegenwoordig kan men verschillende soorten digitale prints, LED reclame en een breed scala aan materialen eindeloos creatief toepassen in binnenreclame. Daarbij kan binnenreclame vloeiend overgaan in decoratie.

Innovatie in binnenreclame

Binnenreclame kleedt aan, informeert en nodigt uit. Met innovatieve bewerkings- en printtechnieken worden kantoren, bedrijfsruimten en winkels voorzien van full color decoraties op wanden , glas en vloerprints . Met neon- en led verlichting wordt aandacht op het product gevestigd of een speciaal effect gecreëerd. Ook de keuze van materialen is zeer bepalend. De juiste toepassing van materialen als aluminium, roestvast staal, hout en kunststof zorgt voor een unieke uitstraling.

Een grote keus aan materialen

Door slim gebruik te maken van verschillende materialen, wordt een intense beleving tussen product en eindgebruiker gerealiseerd. Wat dacht u van een textielframe die we uit één stuk over een volledige wand aanbrengen en waarbij het doek ook nog eens gemakkelijk te vervangen is. Of een full colour akoestisch paneel waarmee een hol klinkende ruimte wordt omgetoverd tot een ruimte met een perfecte akoestiek. Maar ook meubels, keukens en zelfs het gehele kantoor of kantine kunnen we een gezellige en kleurrijke uitstraling geven.

Glasdecoratie
Wanddecoratie
Bewegwijzering
Fotowanden
Fotopanelen
Meubeldecoratie
Muurbelettering

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor vragen kunt u ook het contactformulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

stuur een bericht
Contact gegevens

Salland Reclame
Barkstraat 2c
8102 GV Raalte

Tel: 0572 - 364 624
info@sallandreclame.nl

KvK 08208353

                                                                                                 © Salland Reclame 2021