Buitenreclame

Het enorme effect van buitenreclame
Lichtreclames storten hun boodschap uit over straten en pleinen, terwijl verlichte etalages meer bescheiden om aandacht vragen. Buitenreclame wijst ons de weg, vertelt ons waar we zijn en wat we kunnen verwachten als we daar zijn aangekomen. Door de vele verschijningsvormen en mogelijkheden is het van invloed op onze omgeving en daarmee op onze dagelijkse beleving.

Toenemende mogelijkheden buitenreclame

Ondanks de strenge regelgeving in Nederland, de standaard lichtbak wordt door de welstandscommissie nogal eens geweerd, nemen de mogelijkheden voor buitenreclame toe. Van reclameobjecten langs snelwegen tot full color steigerdoek in stadscentra, van neonreclame op gevels tot doosletters met LED reclame. En niet te vergeten; raamfolie, belettering, full color prints op gebouwen of autoreclame en autobelettering. Buitenreclame is bijzonder veelomvattend en beperkt zich beslist niet tot alleen abri’s of billboards.

Sign is een vak

Wij als Salland Reclame gebruiken innovatieve technieken en materialen waardoor buitenreclame steeds fraaier wordt en de kwaliteit van openbare ruimten zichtbaar wordt verbeterd. Een door SI’BON erkend signbedrijf staat garant voor creatieve buitenreclame van uitzonderlijke kwaliteit, of het nu gaat om lichtreclame, zuilen, borden, spandoeken of wegbewijzering. Eén ding is zeker: de kracht die het heeft op uw bedrijfsidentiteit is niet te onderschatten.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor vragen kunt u ook het contactformulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met u op.

stuur een bericht
Contact gegevens

Salland Reclame
Barkstraat 2c
8102 GV Raalte

Tel: 0572 - 364 624
info@sallandreclame.nl

KvK 08208353

                                                                                                 © Salland Reclame 2021